Službeno očitovanje o građevinskom materijalu

Caritas Sisačke biskupije primio je donaciju građevinskog materijala namijenjenog za saniranje štete nastale kao posljedica razornog potresa.

Budući da su količine ograničene i nedovoljne za zadovoljenje potrebe svih stradalih, Caritas Sisačke biskupije odlučio ga je dodijeliti korisnicima sa žutom naljepnicom, odnosno onima koji trebaju učiniti manje popravke jer materijala ne bi bilo dovoljno za potpuno obnovu korisnika s crvenom naljepnicom.

U kontekstu navedenog osnovan je i tim koji obilazi teren i provjerava zadobivene informacije zbog pojave iskazivanja lažnih potreba. Caritas Sisačke biskupije učinio je uvide na temelju kojih je načinjen popis korisnika koji su u stvarnoj potrebi.

Sav materijal koji se trenutno nalazi u prostoru nekadašnjeg Uradi sam je rezerviran za korisnike s popisa koji će narednih dana dolaziti po njega.

Nažalost, korisnika u potrebi je puno više negoli je dostupno materijala pa se zbog toga ne mogu zadovoljiti svi upiti. Caritas iskazuje nadu da će se pomoću i ostalih donacija i udruga zadovoljiti sve potrebe jer Caritas Sisačke biskupije nije u mogućnosti sam učiniti navedeno.

2 Comments On “Službeno očitovanje o građevinskom materijalu

1. Ivanka Odgovori

Molim Vas dali se može kod vas upisati za materijal zbog oštećenja kuće i garaže. Na kući dume. Dimnjak. 2 veće pukotine. Na garaži pojačati stabilnost zidova. Za to tre bam materijal. Poštovanje… IVANKA FIKET RUDOLFA HORVATA 24 PETRINJA

1. Caritas Sisak Odgovori

Poštovana,

prijave za građevinski materijal su završene jer su male zalihe koje smo imali na raspolaganju već dodijeljene.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *