Nova vrijedna donacija Mađarskog Caritasa

Područje Sisačke biskupije i dalje se bori s posljedicama razornog potresa koji je pogodio njezino cjelokupno područje. Caritas Sisačke biskupije brine o potrebama svih ljudi, a sada mu je primarna intencija privremeno stambeno zbrinuti korisnike i na taj način im omogućiti življenje dostojno čovjeka do trenutka sanacije njihovih domova.

U navedenom cilju se kao vjeran partner istaknuo Mađarski Caritas koji sad već kontinuirano pomaže Caritas Sisačke biskupije svojim vrijednim donacijama. Gotovo svakoga tjedna naši mađarski prijatelji u centar Uradi sam dostavljaju prehrambene i higijenske artikle, igračke i grijalice. Osim navedenog, Mađarski Caritas je u Sisak dostavio dva stambena modula, a danas je taj broj dodatno povećan novim modulom dostavljenom obitelji Ribić u Petrinjskoj ulicu u Sisku.

Osim što su dostavili modul, naši prijatelji iz Mađarske pobrinuli su se za njegovo pozicioniranje, učvršćivanje te opremanje.
Obitelj Ribić ne krije veliko zadovoljstvo i zahvalnost na dobivenom jer će na ovaj način moći biti pokraj svoga doma. To je osobito važno jer su neko vrijeme s malom djecom boravili u automobilu.

Uistinu je potrebno još jednom zahvaliti Mađarskom Caritasu što su nam u ovim teškim trenucima čvrsta potpora i oslonac.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.