Obitelj Panezić dobila stambeni modul Hrvatskog Caritasa

Hrvatski Caritas nastavlja s podjelom stambenih modula te ih je do sada podijeljeno oko sedamdeset na širem sisačkom, petrinjskom i glinskom području. Podjela se provodi u okviru projekta Žurne pomoći Caritasu Sisak u organizaciji Hrvatskog Caritasa u suradnji s Caritasom Internationalis.

Na red je došla i dvočlana obitelj Panezić iz mjesta Slano. Usred razornog potresa obitelj je ostala bez doma. Njihova kuća je dobila crvenu naljepnicu i na popisu je za rušenje. Obitelj se inače bavi poljoprivredom i vlasnici su OPG-a zbog čega međuostalim i nisu mogli napustiti mjesto stanovanja pa im je stambeni modul Hrvatskog Caritasa uvelike olakšao življenje.

Gospođa Ivanka inače brine i o kapelici u mjestu pa je iskoristila priliku ondje odvesti i naše volontere pokazujući kako potres ni nju nije poštedio.

Ivanka i sin Dalibor Panezić nisu krili svoju sreću i zadovoljstvo dobivenim modulom. Iskazali su veliku zahvalnost Caritasu i članovima njegova tima koji su zaslužni za organizaciju dostavljanja spomenutog modula. Na kraju susreta gospođa je istaknula kako se sada najbolje vidi Caritasova ljubav na djelu.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.