Peteročlana obitelj Vratarić dobila stambeni modul

Jedan od ukupno sedamdeset stambenih modula dodijeljen je i obitelji Vratarić iz Mošćenice pokraj Petrinje. Riječ je o peteročlanoj obitelji koju čini troje malodobne djece: Gabrijel, Gabrijela i Nela. Obiteljski dom je prvotno dobio zelenu naljepnicu, ali konstantnim podrhtavanjem tla došlo je do pucanja zidova, dok se jedan nosivi zid potpuno izbočio.

Iz navedenog razloga bilo je nužno što hitnije stambeno zbrinuti obitelj kako bi prvenstveno djeci bio osiguran smještaj. Nažalost, gubitak doma nije jedina nepogoda koja je zadesila ovu obitelj. Naime, gospodin Alen Vratarić i njegova supruga ostali su bez posla i trenutno su nezaposleni što situaciju dodatno otežava.

Ovaj stambeni modul Hrvatskoga Caritasa donekle im je vratio vjeru u bolju budućnost i nadu da će se s vremenom njihov život ponovno normalizirati. Osobito je to važno za zdravo i veselo odrastanje njihove troje djece.

Obitelj ističe veliku zahvalnost Hrvatskom Caritasu na donaciji koja će trenutno olakšati njihovo stanovanje te im omogućiti miran san.
Članovi našega tima, Ana i Matija, svakako će nastaviti obilaziti obitelj i pružati im svu potrebnu pomoć.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.