Grupa Bejž if vejdš iz Slovenije obnovit će kuću obitelji Trivanović

Slovenska humanitarna grupa Bejž if vejdš obnovit će kuću obitelji Trivanović nastanjenih u Hrastelnici 51. Spomenuta grupa okuplja prijatelje raznih profesija koji znaju samostalno izvoditi mnoge poslove. Njihova svijest da mogu biti sretni jer mogu pomoći manje sretnima, potaknula ih je da kroz projekte „Krov nad glavom“ osiguraju bolje životne uvjete za one koji to trenutno nemaju.

Spomenuta grupa do sada je realizirala 20 projekata, a posljednji se odnosio na dogradnju sirotišta u gradu Kapshagay, koji se nalazi u blizini najvećeg grada Kazahstana, Almatyja.

Sljedeći projekt odlučili su provesti na području pogođenom potresom kao oblik njihova doprinosa sanaciji posljedica ove strašne prirodne nepogode.
Projekt su odlučili provesti u suradnji s Caritasom Sisačke biskupije zahvaljujući kojem su došli u kontakt sa spomenutom obitelji.

Riječ je o mladoj obitelji s trogodišnjim sinom. Kako trenutno borave u kući koja im je dana na korištenje do svibnja, što prije moraju krenuti u obnovu kuće.

Saša Trivanović samostalno je obnavljao kuću koju je dobio kao djedovo naslijeđe, međutim potres je sada uništio sav dosadašnji trud.

Caritas Sisačke biskupije, ali i sama obitelj Trivanović izražavaju veliku zahvalnost ovoj grupi koja će im pružiti krov nad glavom i osigurati miran i sretniji život.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.