Djelotvorna ljubav s Krka

Caritas Biskupije Krk i Biskupija Krk uputili su Caritasu Sisačke biskupije val dobrote u obliku vrijednih novčanih donacija, ali i paketa za sve potrebite pogođene potresom koji je 29. prosinca 2020. godine pogodio šire područje Sisačke biskupije.

U Sisak su navedenu pomoć došli predati ravnatelj Caritasa Krk, mons. Ivan Milovčić i gospodin Robert Brozić. Pokazali su iznimno suosjećanje za novonastalu situaciju te se stavili na raspolaganje u svakoj potrebi.

Naime, ovo je već treća u nizu pomoći s Krka nakon potresa. Pomoć je realizirana i u okvirima projekata Žene za žene i Djeca za djecu zahvaljujući kojima su brojni dobili pakete koji su ih iznimno razveselili.

U tijeku je i treća akcija Zajedno možemo više u kojoj se inače u korizmeno vrijeme prikupljaju donacije za potrebite na otoku Krku, a sada će prikupljeno biti upućeno sisačkom području. Riječ je o akciji prikupljanja hrane i higijenskih potrepština u suradnji s trgovinama s Krka.

Caritas Sisačke biskupije želi iskoristiti i ovu priliku zahvaliti na ukazanoj pomoći i riječima utjehe pristiglima s Krka.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.