Radna subota u distributivnom centru Caritasa Sisačke biskupije

Gotovo svake subote distributivni centar Caritasa Sisačke biskupije posjeti grupa volontera iz različitih dijelova Lijepe Naše, ali i inozemstva. Svi oni imaju zajednički cilj – dati vlastiti doprinos u saniranju štete nastale nakon razornoga potresa, ali i širenje djelotvorne ljubavi što je osnovni cilj djelovanja Caritasa.

Ove subote naš centar posjetili su volonteri Humanitarno- karitativne organizacije “Kruh svetoga Ante” Franjevačke provincije Bosne Srebrene, Udruga Slovaka iz Slavonije, Župa Blažene Djevice Marije Anđeoske iz Sesvetskih Sopnica, s. Anita Crnković s novakinjama, volonteri iz Zagreba te volonteri domaćini iz Siska.

Spomenuti volonteri radili su na različitim poslovima u centru poput razvrstavanja odjevnih predmeta, namirnica i higijenskih potrepština.
Svim volonterima na dolasku i pomoći zahvalila je upraviteljica distributivnog centra s. Smilja Čirko koja nije mogla skriti zadovoljstvo zbog radne i vesele atmosfere koja je vladala tijekom čitavog dana.

Caritas Sisačke biskupije zahvaljuje svim volonterima koji su mu svojim doprinosom bili čvrsti oslonac u ovim teškim vremenima.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.